Logo Diagnosecentrum Voorkempen

Diagnosecentrum
Voorkempen in Zoersel

Het Diagnosecentrum Voorkempen in Zoersel is een huisartsvriendelijk centrum, dat in 1996 door huisartsen werd opgericht en waar de patiënt centraal staat en de samenwerking tussen huisartsen en specialisten in een optimale sfeer kan verlopen. Om onze patiënten optimale zorgen te kunnen aanbieden, hebben we tal van gemotiveerde specialisten in verscheidene medische disciplines.

De huisarts speelt een centrale rol in de gezondheidszorg en in het Diagnosecentrum. Het is dan ook van groot belang dat de samenwerking en de communicatie tussen huisartsen en specialisten in een optimale sfeer kan verlopen.

Gekwalificeerde medewerkers

De meeste van onze medewerkende specialisten hospitaliseren in omliggende ziekenhuizen zodat onze patiënten ook op deze ziekenhuizen kunnen beroep doen in geval van opname. Verder beschikken we over gekwalificeerd personeel, dat onze patiënten op een vriendelijke manier opvangt en deskundig begeleidt.

Alle raadplegingen in het diagnosecentrum zijn op afspraak en na doorverwijzing van de (huis)arts. Het is dus niet mogelijk om een geneesheer-specialist op eigen initiatief te consulteren, d.w.z. dat u steeds in het bezit dient te zijn van een verwijsbrief.

Raadpleging na doorverwijzing van uw (huis)arts:

Maak vandaag nog uw afspraak!